EESYA

AARIZ

Wednesday, November 16, 2011

Should I.. Or.. Shouldn't I?

 Tengah memikir tentang 2 benda alah ni...

Maxi Cosi Cabrio..


Sebab yang ni boleh attach ke Quinny Zapp si Eesya yang ni..


Eesya and Kakak La.. Quinny Zapp...

ATAU...

Recaro Young Profi Plus
 
Sebab yang ni boleh attach ke Maclaren MX3 Eesya yang ni pulak...
Maclaren MX3..



TAPI....

Kalau tak beli pun takpe jer.. Sebab car seat Eesya yang lama masih elok...

Eesya cinonet dalam Halford Car Seat...

Cumanya bila nak bawak jengjalan, Quinny Zapp tak sesuai untuk budak under 6 months sebab tak boleh recline... Maclaren MX3 tu boleh jer recline.. Tapi cam berat and bulky skek laa.. So cam susah nak naik flight ke apa ke... Tapi rasa cam gatal tangan..



So... HOW???

5 comments:

  1. Pendapat aku dua2 xyah hihi. Sbb ko dh ada 2 strollers n car seat tu. So nmpknya mcm xdela penting sgt ko nk bli baru. Unless la mmg xde ke. 6 bulan tu jap je. Rasanya stroller eesya yg kaler hitam tu dh memadai. Kalau nk tambah pun baby carrier so boleh wear baby. Bli yg jenis baby boleh baring tu. Takpun kalau rasa selesa dgn ko boleh bli sling.

    ReplyDelete
  2. amik yang RECARO tu... mungkin ada harga nanti untuk dijual semula

    ReplyDelete
  3. ina ~ baby carrier tu dah ada... tapi aku tak gemor sangat.. hehehe... aku dgn joi 2-2 jenis yg malas melekat dgn baby kot.. lebih selesa kalau letak dlm stroller jer.. kecuali kalau pi tpt yg sesak2 cam pasar malam ke.. yg mana mmg jarang pi bawak baby pun..

    BPS ~ 2-2 kalau jual balik pun ada harga... Tapi aku jenis yg sayang gak nak jual kalau dah beli.. Sbb tu stroller pun ada 2-3.. :p

    ReplyDelete
  4. pendapat aku,better beli maxi cosi sebab boleh attach dgn quinny yg cantik-aku -jeles-sebab-x-beli-lagi uwaaa :'(((

    ReplyDelete
  5. hehehe... sabaq intan.. tak lama lagi beli laa tu... sattttttt ja lagi.. :p

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails