EESYA

AARIZ

Tuesday, August 9, 2011

Pasni saya akan rajin mengvacuum umah nampaknya.. Hahaha


Encik Pejoi belikan vacuum cleaner baru sebab 2 yg sebelum ni dah rosak.. Yang 1st hadiah dari parents in law masa awal2 kawin.. Jenis Electrolux.. Pas setahun lebih pakai tetiba diam sunyi sepi... Tatau apa yg rosak... 

Pastu Kak Ani bagi yang Kak Ani punya sebab dia dah beli lain... Kak Ani bagi yg brand Hoover... Pakai dekat 2 tahun gak pastu rosak... Pastu Encik Pejoi baiki sendiri.. Hahaha.. Encik Pejoi kan Handy Manny.. Cuba bertahan dengan Hoover tu sbb suction dia very the powerful one... Tapi bebaru ni, dah patah riuk pulak part tangkai dia yg plastik tu... So misi mencari vacuum cleaner yang baru pun dilaksanakan selepas balik dari UK sebab tak tahan tengok umah berhabuk tahap gaban..

Dan hasilnya.... Tadaaaaaaaaaaaaaaaaa!!~

Gambar belakang jer ada.. Hahahaha
Wireless 2 in 1 Bosch Vacuum Cleaner... Boleh tanggalkan part yg kecik tu kot2 nak pi vacuum kete ke apa... Dan.... Disebabkan ia adalah wireless, so aku pun bangun2 tido feel agak rajin terus mengvacuum bilik walaupun Encik Pejoi masih tido... Hahahaha.. Pastu dia bukak mata sebelah tengok apa laaa masalah dengan bini dia tetiba rajin duk vacuum bilik dia nak tido tak boleh... Hahahahaha... Sorry ler yer yang... Jakun jap sbb tak yah pasang2 plug dah nak vacuum umah... Amik jer dari charging station terus boleh vacuum... Hahahaha.. *Giler jakun nih :p

Mastura Hasim, sekarang mesti ko menyesal sbb menolak offer menjadi bibik harian di rumahku kan kan kan?? Hahahaha

3 comments:

  1. aku plak teringin nak beli robot yg bulat2 tu

    ReplyDelete
  2. a'a.. mula2 terpikir yg bulat tu.. tapi encik pejoi takmo... tatau sbb apa.. mungkin sbb tak bleh buat vacuum kete skali kot...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails