EESYA

AARIZ

Monday, November 15, 2010

Sambungan Chicken Pox..

Maira dah selamat pulang ke kampung halamannya yg lagi satu on Friday... Makna kata, Eesya duk dgn Maira 3 hari, 2 malam...

Tapi Alhamdulillah sampai hari ni, Isnin, takde tanda bintik2 merah kat badan Eesya kecuali 3 tempat yg kena gigit nyamuk / semut gatai yg tak mo baik2 itu...

ALHAMDULILLAH sangat2...

Disebabkan itu, masa kami pulang ke Taiping weekend sudah, telah membeli sebuah bag luggage untuk beliau.. (Takde kena mengena dgn Chicken Pox pun sebenarnya...Hahaha)

Tapi sbb tengok murah (murah banyakkkkkkkkkkk.... ) dari harga duk tgk kat blog, dan Eesya pun suka, dan mama dia pun suka, dan abahnya kasik green light (walaupun mamanya yg bayar kena ada green light dari abahnya juga.. :p) so telah membeli bag di bawah..



Konon2 cam hadiah sbb jadi tough girl immune to chicken pox... Hahahaha... So pasni jalan2 sila bawa bag pakaian anda sendiri ok Eesya...

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails