EESYA

AARIZ

Sunday, November 28, 2010

Rapunzel... Best Sangat Sangat Sangat...




Eesya 2nd visit to cinema - watching Rapunzel : A Tangled Tale..

Best sangat sangat sangat sangat... Bagi aku ler... Hahaha.. Sebab Eesya pun enjoy tengok... Hero pun sangat hensem (walaupun kartun, tapi kehenseman hero haruslah dititikberatkan yer...).. Jalan cerita yang tak meleret2... Dan sangat kelakar... Dan sangat cute Rapunzel itu... Dan sangat... Berapa banyak 'sangat' daaaaa?

Kesimpulannya, pergi ler tengok... Tak rugi... :p


3 comments:

  1. flynn rider hensem kan..i loike too...
    rambut rapunzel tu pjg gila...masa lari kd hutan kan meleret ja rambot dia....tak kotoq ka weh?
    hee...kartun afterall :p

    ReplyDelete
  2. haha.... i like eugene more... :p

    a'a.. sangat panjang meleret gila sampai rimas... tapi aku assume sbb rambut tu ada magic, jadiknya tidak kotor... hahaha... tu laa pasai... kartun jer pun tapi siap pikir rambut magic tak leh kotor... hahahaha

    ReplyDelete
  3. nak tengok gakkkkkkkkk! tapi confirm lelaki 2 orang itu akan buat perangai dalam cinema jika di ajak menonton bersama. sob sob sob! nak baby girlllllllll baru ada geng!

    http://twinkywinkystars.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails