EESYA

AARIZ

Tuesday, November 23, 2010

Bumbledee Cupcakes Cafe

Minggu sudah terjumpa satu fb akaun ni pasal ada cafe dkt area2 USM yang ada jual ready cupcakes.. Tak yah order awal2.. Pastu tgk kat cafe ni ada menu lain gak macam western food, sandwiches, etc.. So cam menarik laaa nak pi try...

Pas balik keje, terus ajak Encik Pejoi singgah...



Cupcake Eesya...


Grilled Chicken Chop


Eesya tengah makan cupcake mama dia.. Huhu.. Blackforrest cupcake..


Eesya cam rupa ikan keli.. Hahaha.. Tengah makan spageti...

Cafe ni nama BumbleDee Cupcakes Cafe... Boleh search kat FB... Lokasi kat Plaza Ivory, betul2 sebelah Nasi Kandar Istimewa.. Cafe dia kecik jer.. Dalam tu ada 4 meja camtu jer.. Luar ada lagi laaa... Tapi food dia sedap2 gak... Cam dalam gambar, kitorang makan Grilled Chicken Chop dengan ada lagi satu 1/4 Chicken apa ntah... Yang ada 2 side dishes boleh pilih.. Encik Pejoi pilih coleslaw dengan Spageti... Spageti dia sedap... Tapi lupa amik gambar... Harga pun boleh tahan...

Cafe ni nampak cam English Style (belah dalam...) dan macam homely sikit... Cumanya kalau interior tu luas skek, lebih selesa... Cupcakes memang ada sentiasa yang dah siap.. Kalau nak order pun, boleh...

So silalah try... :)

p/s: Sorry gambar kureng skek.. Tatau camne orang lain leh amik gambar lawa2 belaka dengan iPhone nih.. Haishhh...

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails