EESYA

AARIZ

Thursday, September 2, 2010

Buffet Ramadhan Hotel Sunway..



Masa sampai... Budak dah pandai nak posing.. Tapi rupa cam haru biru skek.. Hahaha..

Buffet Ramadhan kat Hotel Sunway Seberang Jaya.. Tapi start 3rd week Ramadhan, dibuat di Sunway Carnival Convention Centre.. Mujur laaa pi awai.. Kalau dak, dah slamber jer masuk hotel.. Hahaha...



Ni dewan buffet dia... Besar gila... Tapi mujur aa tak penuh.. Hampir penuh saja..



Main buffet... Diorang setup 2 main buffet supaya tak beratur ramai dan lama sangat.. Macam2 ada... Nasik minyak, nasi putih, kari kambing, ayam goreng masak nenas (sedap wehh...) bla bla bla... Ingat aku chef ke apa nak ingat semua menu? Hahahaha


Ni Meja ulam-ulaman... Ada banyak meja lagi.. Meja desert, Meja kuih-muih, Meja bubur, Meja makan.. :p


Pastu ada jugak jenis warung a.k.a stall camni.. Ada satay, ada kuih goreng, ada ABC, ada stall minuman.. Ada apa lagi eh? Hmmm..


Ni pulak model aiskrim.. Hahaha.. Bising gila nak makan aiskrim.. Padahal baru baik batuk.. Terpaksa aa bagi jugak tapi mama dia pulun makan cepat2 supaya tinggai sikit ja kat anak.. Muahahaha...


Muka happy makan aiskrim..


Ni first round mama.. Hahaha.. Sedap aa ayam tu.. Aku tatau apsal dia sedap..


Ni pulak mangkuk porridge Si Eesya.. Sibuk suh amik gambar porridge dia jugak sebab tengok mama ambik gambar pinggan mama kan.. "Take picture jugak laaa my porridge!!~" Hahaha.. Pas dah take picture, nak tengok plak.. Dah kasik tengok, dia cakap "There my porridge.. and my hand too" Hahaha.. BZ nau kamu nih tau Eesya..


Budak Eesya yang dah boring.. Abah jumpa member kan.. So apa lagi.. Sembang baik punya.. Kami pulak boleh jamak sebab on the way balik Taiping.. Anak plak jumpa member duk main sakan.. Main sampai tak larat main.. Last2 dgn napkin tu pun dia boleh mereka buat tudung.. Pastu orang2 meja sebelah pun duk gelak nengok dia..


Habis boring tatau nak buat apa dah.. Orang plak dah ramai balik kan.. Dia pi menari plak kat dedepan tu haaaa... Masa ni ada lagi beberapa meja jer yg tinggal.. Tu aku biar jer.. Kalau ramai, malu ler omak nih.. Hahahaha.. Video dia duk menari bagus punya kat sini..

Harga RM50/pax.. Makanan OK.. Banyak variety.. Tempat pun OK sbb senang surau apa bagai semua dekat dan bersih.. Boleh ler bawak sanak saudara rakan dan taulan pi.. Hehe

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails