EESYA

AARIZ

Sunday, September 19, 2010

Blog Pun Cuti Raya...



Takde mood nak menaip bebanyak sbb dah lama tak menaip.. Nengok laptop pun rasa cam tak best jer.. huhu.. So update gambar minah kecik ni jer ler yer...


Pagi raya... Pas semayang raya..


Petang raya.. Ramai orang datang umah maktok..


Pagi raya kedua... Nak bertolak ke Ipoh..


Petang raya kedua.. Dah sampai umah onyang kat Batu Gajah..


Raya ketiga... Taiping..


Raya keempat...


Raya kelima.. Birthday abah Eesya.. Dah kat penang semula..


Raya kelima malam.. Celebrate birthday Encik Pejoi..


Raya keenam kot nih... Time bila ntah semua pakat tak sedap badan.. Demam2.. Kecuali Eesya..


Ni raya kelapan..

Pastu dah maleh nak amik gambar.. Hahaha



4 comments:

  1. aku suka yang merah tu.. posing tak hingat.. lawa baju merah.. tu.. :)

    ReplyDelete
  2. baju kurung tu eh.. haha.. skrg dah makin pandai posing di depan dan di belakang camera.. hehe

    ReplyDelete
  3. hahaha melaram sakan ngn baju raya dia. maklumlah banyak baju raya hiks

    http://twinkywinkystars.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. wah dasyat! semua comel2! pose pakai baju merah tu i loike!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails