EESYA

AARIZ

Monday, January 4, 2010

Our Year End Vacation..Part 1

Habis suda training kat Bandar Utama, yang mana training tu merangkap ler skali Year End Sales aku kan.. training kat Centrepoint.. waktu lunch gi shopping baju eesya.. lepas habis training jer balik hotel terus pegi shopping kat OU..sebab hotel bersambung pintu dengan OU.. nasib ler waktu breakfast tak leh shopping sebab kedai semua belum bukak.. hahaha.. memang giler shopping tul duk KL..


sampai bilik, terus grab eesya, buh dalam stroller, mulakan mission.. :p

Pastu dah boring shopping kat OU, amik cab bayar rm8 dah sampai IKEA.. dari IKEA lak sambung pegi IKANO.. dari IKANO lak sambung pergi The Curve.. Pastu naik kete nak balik, singgah lak TESCO.. pecah rekod tul.. satu hari, leh menjejakkan kaki kat 5 shopping complex.. wahahaha..


Budak yg turut kene tempias shopping spree..


Eesya tgh POC kerusi dan meja kat IKEA.. tapi mama tak leh beli lagi ler sayang.. tunggu mama tunjuk gambar kat abah, pastu kami masuk meeting belanjawan eh.. :p

Lepas checkout hotel on that Thursday (b4 christmas day), kami terus check in kat umah kak Masni (kakak aku ler tu.. :p) kat Bandar Seri Putra.. memandangkan bandar Seri Putra dengan Nilai 3 adalah sejauh 10 minit perjalanan berkereta, sambung lak shopping2 malaysia kat Nilai 3..


2 org budak sedang POC sofa budak pulak sambil buat peace yg tak jadik.. hahaha..

Malam tu, pegi LCCT untuk menyambut kedatangan encik pejoi yang sudah seminggu terpisah dari anak dan isteri.. kat LCCT pun bleh carik keje shopping lagi sambil2 tunggu flight encik pejoi sampai.. kekeke..

OK.. nanti part 2 baru citer trip to PD lah.. no more shopping2.. entry kali ni diakhiri dengan aksi 2 org budak yang sudah bosan shopping menari tergedik2 dengan over skali kat kedai carpet nilai 3.. hahahaha

video

3 comments:

  1. wuish, rm8 ke OU ke ikano? mahalnye walhal dekat je. patut calling2 i..bleh jumpe. umah dekat sesangat ngan OU. zaman dating tu dok jalan kaki jer gi OU..hihihi

    ReplyDelete
  2. munirah ~ a'a.. kalau amik cab biasa yg ikut meter, mmg tak sampai.. tapi kalau amik cab hotel RM8-RM10.. tapi lagi teruk kalau masa balik.. sekali kene RM15 lagi sekali org tu mintak RM20.. mmg dekat jer One World dengan IKEA tu kan.. tapi skali skala takpe ler.. hehehe

    U dekat dengan OU eh? hehe.. sorrylah.. i tak tau..kalau tak leh jumpa dengan u n ur kids...

    ReplyDelete
  3. hahaha comei la eesya buat peace satu jari..ekekekeke

    http://twinykwinkystars.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails