EESYA

AARIZ

Sunday, September 13, 2009

Menjawab Tag Kak Sarah ( Cari Menantu Season 1)

hehehe...sorry kak sarah..lama giler baru nak jawab tag ni..
Sebabnya?
kamera takde kat tangan..
jadi sangat liat nak amik gambar..

1. Sila ambil gambar beg yg anda bwk gi kerja :)


Sebab ayat di atas adalah khas untuk beg yg bawak gi kerja, maka cerita saya ini akan menjadi sedikit bosan..hahahaha..



ni ler beg aku pegi keje..brand carlo rino.. beli kat gurney plaza.. sudah berusia.... dekat 3 tahun..

2. Kemudian sila ceritakan sedikit apa yang terkandung dalam beg anda. Sila sertakan gambar sekali kemudian terangkan secara detail isi beg anda.

Again...ingat..beg kerja ok...jadi cerita ini bosan..hahaha



Ini ler isi kandungan handbeg kecik molek aku tu.. sebab handbag pun kecik, jadik isinya adalah terhad ok...kalau aku nak bawak barang banyak2, makanya hari itu aku akan tukar pakai handbag lain...

So, apa dalam handbag aku?

1 - Beg duit LC.. ni adalah pemberian kakak aku masa aku gi UK hari tu..
2- Smart Card - Gambar telah dilindung..hahaha..bende ni wajib bawak gi keje..so tak leh bawak keluar dari handbag kerja..kalau takde ni, nanti tak punch card ler aku..pastu tak leh masuk opis sbb kunci bilik aku attach skali dengan dia..
3- Handphone - Yang hitam no maxis.. yang putih merah yg jatuh dalam air tu buat pakai no celcom 5+1.. hehehe..
4- bluetooth hp - bukan aku pakai sangat pun..tapi ada lak menyemak dalam handbag ni..kekeke
5- Thumbdrive - sebagai seorang system analyst, hahaha..konon.. aku mmg kene bawak dua bende ni ke mana-mana..tabiat kot..

Bende yang missing dari dalam gambar yg slalu ada dalam handbag adalah sebatang pen dan kunci kereta.. sbb missing? sbb masa amik gambar aku letak atas meja...wahahaha..

3. Nyatakan sebab2 anda suka beg anda itu...

sebab kecik..dan tak berat.. dan muat2 barang yg aku perlu bawak hari2 ke opis..

4. Sila nyatakan kenangan manis atau apa2 yg istimewanya beg itu pada anda.

ooo..istimewanya..sbb beg tangan hantaran masa kawen dari encik pejoi..cukup tak taraf keistimewaan tu? perlu ke diterangkan lagi? hahaha... sbb tu dah 3 tahun pakai, dah lunyai pun... aku suka gak...

5. Sila TAG 10 org yg lain :

10 org? alamak...nak diskaun lah..

1- syerah
2- neeza
3- riezal (boleh ke riezal? ko ada handbag tak? hahaha)
4-hazrina
5- bias@ (hahahaha..lantak ko laaa..)

sekian..

4 comments:

  1. hampagas tul areshie.. sempat lagi mengetag org.. nasib baik aku tengok.. haha.. dia tak cakap handbeg laa areshie.. dia cakap beg kerja nanti laa aku buat.. nak raya pun sempat lagi.. citt.. hang balik mana raya..?

    ReplyDelete
  2. Adeih she..saya tidak bekerja..hahaha

    ReplyDelete
  3. hehehe comel lotte tul handbag dia... :)

    ReplyDelete
  4. riezal ~ kakaka.. aku tau hang mesti tgk punya...ni kan blog artis.. aku balik teypeng, batu gajah, dan penang.. wahahaha...ko? balik penang meh aa raya umah aku..jangan sesegan.. kat bayan baru ok.. kat old town white coffee, masuk kot sany char keow teow tu..straight..sampai umah hujung.. tapi 2nd raya baru aku ada kat penang..sila ooiii sila...hahaha

    neeza ~ buat2 aaa kerja...hahaha..

    kak sarah ~ comel lotte cam tuan dia? hahaha..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails