EESYA

AARIZ

Sunday, March 15, 2009

Gambar Eesya...

tadi dah gedik2 update...tetibe si mummy lana transfer lak gambar eesya yg dia dan suaminya tangkap masa dtg umah mak hari tu...so aku pun gedik2 lagi skali nak update boh gambar eesya lak..sbb aku rasa cantik giler gambar ni..bukan pasal eesya..tapi pasal org yg setting camera tu pandai..hik2..


eesya duk sengih nampak gigi rabbit..


eesya main cilut cak balik tiang telekom...


aipp....cepuk kang...


tak jadi cepuk...duk berkasih sayang ler plak..hehe..

yg nak cepuk eesya tu lana...lana ni cute sangat..geram nengok..especially kat rambut tu..org nak pinjam mummy dia tak kasik..hahaha..thanks syerah...

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails