EESYA

AARIZ

Saturday, March 28, 2009

Earth Hour dah habis..Eesya Hour lak..

Bergelap dah seketika tadi..tapi Tv still terpasang..haha..
sebab tak tau nak buat apa...
lagipun kene distract eesya to do something dalam gelap itu..

yang bestnye, kul 8.30 malam, ada beberapa kanak2 yg menjerit dari tingkat atas..
"lights off!!!! lights off!!!"..hahaha..so supportive..bravo!!
eesya lak yg tak paham apersal semua gelap, kecuali tv jer yg menyala, macam biasa jer..
jalan sana..jalan sini..tgk tv jap...nasib baik dia good girl jer tadi..hik2..

tak amik gambar pun tadi..sbb banyak lagi keje lain dlm gelap..
mandi..makan..tgk hindustan..hahaha..

ni saja nak share gambar dak pukku petit ni..
pukku petit tu kerusi dia ajer..hahaha



baju adalah baju maiya yg tertinggal kat umah...
dimanupulasi oleh eesya beberapa kali sebelum dipulangkan...
sorry kakak maiya...hehehe..mama bagi eesya pakai utk menghilangkan rindu kat maiya..


maiya with the same shirt..haha...adakah ini bermakna eesya 14 bulan sama saiz dgn maiya 4 tahun?? hmmm...

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails