EESYA

AARIZ

Tuesday, September 13, 2011

Simpton Baru - Mama is everything!~

Orang slalu kata, kalau kita pregnant, nanti anak yg atas tu mula laaa nak merap lebih kan? 

Haaaaaaaaa... Sila laa percaya... 

Aku tak nak balik dah time lunch hour pasni..

Ada budak duk buat akai banyak duk merap mak dia tak bagi pi keje balik..

Atau pun ngamuk takmo take nap dengan maktok..

Nak dengan maaaaaaaaaaaaaaaakkkk dia jugak..

Pi toilet pun nak MAMA..

Makan pun nak suh MAMA suap...

Tengok kartun pun nak tengok dengan MAMA...

Pakai baju pas mandi pun nak MAMA..

Amik air kat dapur pun nak MAMA gak???

Atau pun... 

Apa2 laaa...

Tapi semua nak MAMA MAMA MAMA!!

Adehhhhhhhhh...

Pening laaa MAMA camni Eesya ooi....!!~

Budak merap tengah merap suh beli wingchair kat Fella Design..

4 comments:

  1. hehe...
    dia dh dpt rasa dia kena berkongsi kasih syg ......
    bdw dpt x wingchair tu lepas memerap tu? hehe

    ReplyDelete
  2. Tu laaa kot.. Tapi dia punya preparation nak sambut adik lagi dasyat.. Nampak jer brg dia masa kecik2 semua dah letak sau tempat.. "This one for my baby bila dah keluar.. Baby nak pakai.." hahahaha...

    Wingchair tu dpt setelah 3 kali pi Fella tu.. Tapi maktok dia yg belikan.. Mama dia pokai gaji tak masuk lagi.. Hahahaha

    ReplyDelete
  3. haaa believe it or not..when i got preggy the second time aritu irfan LANGSUNG tak memerap ngn mama dia.siap dok jaga mama check cukup mkn minum tak. lol! tapi dia sangaaaaatttt merap ngn abah dia. third pregnancy nanti (insyaAllah) nak tengok camna plak. hehe

    ReplyDelete
  4. Are pun sokong ngan kes memerap ni...sgt percaya sbb trkna suda....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails