EESYA

AARIZ

Wednesday, June 1, 2011

Tema Raya... Nak warna apa eh?

Sekarang dah bulan Jun lorrrrrrrrrrr.. Aduyai.. Kejap jer masa berlalu.. Lagi 2 bulan dah nak start puasa utk Ramadhan.. Tapi ganti posa tak habis lagi.. Hahaha.. Adeh.. Bab baju raya belom pikir lagi.. Cam tak sempat jer dah nak gi cari kain and tempah kan.. Hmmm...

Tahun ni konon2 nak tema kaler koko.. Sbb dah beli kain utk baju Melayu Encik Pejoi kaler koko.. Tapi since baju melayu tu tak siap... Acu Ima yang kata nak jahit dah pi masuk matrik.. Nampak gayanya kami boleh tukar kaler lain laa.. Hahaha..

So kaler apa yang mengancam utk tema raya kali ni? Think think think...

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails