EESYA

AARIZ

Tuesday, March 22, 2011

Excited Giler Sampai Tak Tentu Hala..

Kelab kat opis tengah organize Family Day kat Pangkor.. Hahaha.. Aku rasa cam excited giler nak mampus.. Sebab?

Masa kawin dengan Encik Pejoi, beberapa lama laa kan... Aku pernah cakap nak pergi Pangkor.. Sebab bersuamikan orang yang berkampungkan Batu Gajah, aku rasa cam tak logik laa kan kalau tak pernah pergi Pulau Pangkor.. Yer Yer.. Saya tak pernah jejak Pulau Pangkor... Hahaha.. Ngaku laa nih... Tu laa pasal nak pegi sangat walaupun ramai manusia kata boring, takde bende, what so ever.. Tapi aku nak pi jugak... Dan masuk Orient Rewards pun konon2 nak pi Pangkor tapi sampai sekarang tak sampai2 lagi...

So bila tetiba masa meeting AJK Kelab, diorang cakap nak pi Pangkor, aku cam tidak meletakkan harapan yang tinggi memandangkan selalunya rancangan jer lebih.. Last2 tak jadik...

Tapi kali ni bila registration dibukak dan aku rasa cam 80% Family Day akan menjadik, aku jadik over excited... Sampai on the way dalam kereta, aku duk sengih sorang2.. Pastu Encik Pejoi tanya "Ni aperhal suka hati sorang2 nih?" Hahaha... Aku pun jawab... "Sangat excited nih... Rasa cam tak caya diorang plan nak gi Pangkor.. Sebab orang sepatah pun tak cakap pasal Pangkor.." Meaning bukan idea dari aku laa bab Family Day ke Pangkor tu kan... Macam diorang boleh baca pikiran aku.. Macam 6th sense.. Macam dream come true... Macam-macam laaa... Hahaha

So sekarang ni terbayang-bayang Island Hoping naik boat, nak naik banana boat, nak snorkeling... Nak BBQ Dinner.. Giler ler.. Sebulan lagi baru nak gi tapi duk meroyan cam haper ntah... Kakakakaka...

Sila abaikan kebengongan meroyan aku nih.. Hahaha..


Wowieeeeeeee!!!


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails