EESYA

AARIZ

Tuesday, December 8, 2009

Anak Manja Abah...

Org slalu kata kan... kalau anak laki, mesti manja dengan mama lebih..kalau anak perempuan, mesti manja dengan abah lebih.. kadang-kadang aku rasa betul gak.. sebab cam lumrah alam ler tu kan.. tapi eesya ni, dengan semua org pun dia manja.. cumanya, dia cam ikut mood.. hari ni manja abah.. esok manja mama.. lusa manja maktok.. dan seterusnya.. mungkin ikut perangai aku gak kot.. cuma aku bukan manja ikut turn.. aku suka colour ikut turn.. contoh, tahun ni aku suka hijau.. so baju kaler tu yg aku berkenan akan hijau jer yg aku nampak lawa.. tahun sudah warna biru yg aku suka.. so baju tahun itu adalah biru semata-mata.. hahaha..

hish.. melalut ler plak.. saja nak citer pasal dak manja eesya nih ngan abah dia.. masa ni pergi ke pantai merdeka, kedah.. dah lawa dah chalet dia.. dulu buruk kemain.. skrg dah buat baru.. dah selesa.. tapi kitorang tak stay sampai malam sebab encik pejoi keje.. pergi melawat my in laws 3-4 jam jer..


budak ini suka hati berlari sana sini.. cuba teka dia kejar apa?


Dia kejar abah dia benonye.. hahaha.. saba jer ler..

Suka sangat kejar org... tapi pastu dah dapat bukannya buat apa.. dia buat camni..

Peluk kaki org sampai org tak leh jalan.. pastu gelak2 naughty..

Ataupun buat aksi melekat cam cicak kat dinding..

Kalau jalan gak, nanti dia akan berusaha sepenuhnya tahan supaya kita tak jalan... aper kes ntah...


dak manja dengan abahnya yang tak ready nak amik gambar.. hahaha.. tu posing dak manja konon2 manja sambil buat 'peace'.. tapi peace tu guna satu jari jer.. penatlah buat 2 jari.. hahaha


jom masuk abah!~


masuk buat apa? masuk layan barney dengan athirah... hehe.. kusyuk kan depa ni kalau dapat barney.. senang skek nak sembang2.. hehehe

4 comments:

  1. aa ahh..betoi kot..Boboy manja lebih ngan mummy dia..manja papa time papa balik kerja jaa..mengendeng beriya..tp seharian kat rumah ngan mummy..24jam dia nak ngendeng smpi nak masak pon susah..

    Aksi dia..yaa..melekat mcm cicak kat dinding jugak kat kaki kita nih..mana gayanyaa nak berjalan..ihihihih...but they are soooo sweet kann...

    ReplyDelete
  2. hehehe... kalau bab mengendeng sampai tak leh buat keje ape yg tension tu kan.. tambah2 plak kalau buat angin nak suh dukung.. adoi.. kalau ringan takpe ler.. kekekeke..

    yup.. mereka sungguh comel dan cheeky.. tgk boboy sengih masa kat shell itu hari pun sangat cute.. hehe

    ReplyDelete
  3. mcm2 keletah la eesya ni. ada2 je. kalau baca kisah dia mesti aku dok tersenyum2 hehe :D

    ReplyDelete
  4. hehe..ina.. tak lama kita tgk lak keletah ihsan.. mesti lagi cute and adorable.. plus mestilah macho kan.. kekeke

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails