EESYA

AARIZ

Wednesday, May 15, 2013

Ambank Chinese Traditional Fashion Contest


10 Mac 2013

Eesya join contest as one of participant yang Sri Embun hantar. Ada 6 orang semuanya dari Sri Embun.. Participant semua dalam 30 orang.. Memang laa sangat meriah and ramai.. Masuk tu just untuk suka-suka..

IMG_1368
Konsep : Winter Princess

IMG_1366
Kalau bab suh posing, memang serah laa kat dia..


IMG_1364
Dari kiri : Re Ann, Aleesya, Ah Yang, Faris, Muzammil, Uniq
Dalam ramai girls yang masuk, memang laaa sangat ramai yang pakai cheongsam... And ditambah accessories... Ada a few girls jer yg berlain sikit... And one of them adalah Eesya.. Eesya pakai baju tu jenis silk, and tebal macam wintercoat dalam dia.. Kitorang pun secara tak sengaja jumpa baju masa duk jalan2 kat kedai cari baju dia.. Ingat nak cari yang jenis Hanbok Korea tu.. Tapi tak jumpa.. So end up beli jer yang tu... Topi tu mintak teacher diorang tolong buat.. Aku google gambar and MMS kat teacher..

IMG_1378
Kiri : Gambar dari google.. Dari TV Series The Fair Princess.. Kanan: Hasil tangan cikgu Eesya..
Yang lawaknya, budak ni masa her show up, the judge panggil dia dekat and tunjuk kat pipi judge.. Suh kiss pipi dia.. And anak aku yang bertuah tu boleh lak gi kiss bebetul.. Arghhhh.. Berapa kali dah pesan kissing is just for family.. Mana ko blaja ni Eesya? Hahahaha

End up, she won the second runner up.. Wieeehhooooo... Adakah hasil kiss pipi judge? Kakakaka.. Dapat hadiah RM60, piala and sijil... Balik laaa modal beli baju.. :p

IMG_1375
The winners.. Eesya sorang jer pompuan.. Yang tengah tu no 1.. Pakai baju peladang jer.. Sempoiii.. From her school jugak..


IMG_1374
The proud girl with her prizes..

Ok jugak sekali sekala layan anak masuk aktiviti camni.. Rasa cam thrill jer.. And we did have fun masa kat karnival tu.. Dapat popcorn free, cotton candy free, breakfast free, etc.. Tapi kalau pegi sorang2, malas laa.. Kalau pi ramai2 macam ni from her school, memang best.. :)


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails