EESYA

AARIZ

Wednesday, November 28, 2012

Maka... Akan Terkuburlah Blog ini?

Picasa Web Album quota sudah penuh... Which is... 1GB... So pasni tak bleh upload gambar dah dalam tu... Kalau nak upgrade, kena berbayar ler pulak.. Monthly lak tu.. Kalau one shot, aku leh consider lagi.. Tapi kalau monthly, cam malas laaa.. Walaupun below RM15.. Tapi monthly? Hmmm.. Tak kuasa...

Nak kena pikir alternatif lain utk upload gambar aa nih.. Ceh.. Malasnya.. Ke nak buat blog baru.. Nama MAMAAARIZ lak? Konon2 ala2 sambungan pada blog MAMAEESYA.. Haruskah? Hahahaha.. Cam takde keje...

5 comments:

  1. ler....cem gitu ka..
    hg buat cm aku la,, few pic in one. hehe
    downlods apps fotorus..
    ok gak buat mamaariz plak...hehehe

    ReplyDelete
  2. ish buat mcm aku upload guna laptop. hahahhaha. aku takdak aipon mcm hangpa. buat la mamaDoubleA. heheh

    ReplyDelete
  3. intan ~ aku rasa cam tak puas tgk gambo kecik2.. hahaha

    diyana ~ apa kaitan weh? pakai laptop ke pakai iphone ke, semua gambar dlm blogspot akan save dlm picasa.. once reach 1gb, kena bayor.. hehe..

    ReplyDelete
  4. gambar skrin 1024x768px pun dah cukup besar berbanding dengan gambar FULL HD yang kau upload. Kalau resize semua boleh selesai masalah... tapi masalahnya nak resize satu-satu, upload semula, dan paling tak best nak perbetulkan link2 gambar dalam blog.

    ReplyDelete
  5. gambar skrin 1024x768px pun dah cukup besar berbanding dengan gambar FULL HD yang kau upload. Kalau resize semua boleh selesai masalah... tapi masalahnya nak resize satu-satu, upload semula, dan paling tak best nak perbetulkan link2 gambar dalam blog.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails