EESYA

AARIZ

Sunday, November 25, 2012

Aariz 1st Swimming Experience..

"Ajarlah anak-anak kamu berenang, memanah serta menunggang kuda." 
(Riwayat Ibnu Najah dan Nasai)

Menjadi anak seorang Mashithah Hasim, terpaksa laa si Aariz mengikut jejak langkah si kakaknya.. Umur 7 bulan kena terjun kolam.. Dulu si kakak start umur 6 bulan.. Tapi sebab si adik yang manja ini kurang sihat, makanya dipostpone dulu majlis menyelamkan beliau dalam air sampai agak2 dah sihat.. Walaupun masih berhingus skek, tapi takpe.. Berendam di tengah panas akan lebih cepat menyembuhkan selesema.. Percaya laa... Hahahaha.. Majlis pijak air ni dilaksanakan di The Northam All Suite 25 Nov 2012.. Pukul 10 pagi.. :p


Muka ragu2 si Aariz.. Hahaha

He seems not so happy.. :p

Testing 1... 2.... 3

Muka sudah benam...
Sebek terus... Hahahaha


Kakak enjoying her time.. Yang ni pun gini laa jugak mula2.. Ekkkk Ekkkk.. Hahaha

Takmo dah.. Asik melekap jer...

Muka tak bleh tahannnnnnnnn... Hahahaha

Apa laaa hero mama nih... Nampak lagi manja dari si kakak jer Aariz nih.. Dengan merengeknya.. Dengan sebeknya... Anak manja mama and abah ni... Kakak nampak more adventurous at this age dulu... Takpe.. Nanti kita cuba lagi kat umah baru k...


See... Muka manja kan? Hehe

My handsome boy..

Thanks to the coaches.. Hehe


3 comments:

  1. mash.. tak nak buat style gangster ker mash?
    CAMPAK JE DALAM AIR gagagagaggaa...

    ReplyDelete
  2. Hahahaha tak sampai hati besar2 ni nak campak.. kami ajar slow and steady dulu.. tapi kalau cam Eesya, dah lama tak pi pool, pastu duk buat ngada2 takut nak masuk dlm air, mmg kami campak jer skrg.. hahaha.. so dia mmg tau dah.. lebih baik masuk sendiri sebelum mama dia campak.. hahahaha

    ReplyDelete
  3. Mash...campak ja, wat cm anak mat saleh. Are penah try kat dhia camtu...menageh pulak meraung kuat2 xmcm anak mat saleh muka trilex ja. Trus are jd takot kesian...baguih gak start bg swimmingbwg

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails