EESYA

AARIZ

Monday, December 10, 2012

Aleesya's Concert Day


*Ehem... Ehem.. Testing 1 2 3.. Boleh nampak tak gambar2 di bawah? Harap2 nampak ler.. Gua dah takde ikhtiar dah ni.. Last effort untuk memaintainkan blog ini.. :)


DSC_0239
Aleesya in action..

Konsert kali ni, Eesya adalah bersama Sri Embun.. Dulu dengan Smart Reader Kids kan.. So this time, new school, new teachers, new friends, new environment.. Luckily Eesya ni jenis cepat blend in.. Tambah2 kalau dia suka tempat tu, she will feel at home.. Cepat jer dia mesra..

This time concert and graduation day ni buat kat The Northam All Suites, Penang.. Aku pernah stay sini dulu masa akhir2 mengandung kat Aariz, dalam 32 weeks camtu kalau tak salah.. Sebab masa tu Encik Pejoi outstation to KL, and aku kena pegi pejabat lawyer sebelah hotel ni untuk tandatangan S&P jual umah lama.. Hari Jumaat petang lak tu.. So decided to stay there sbb tak mau kalut balik dgn jammed and rushing, tengah boyot2 laki takde, so stay laa kat sana..

Jadinya bila tau kata konsert Eesya buat kat the same hotel, kami pun book terus jer ler hotel tu.. Hahaha.. Memang malas balik betul..


IMG_0618
On the stage

Bilik kat sini memang semua suite, siap dengan jacuzzi dalam tu.. Itu pasal laa gedik nak stay situ sebab the last time we went there, Encik Pejoi kan takde.. So kali ni si abahnya ada.. Best laa sikit.. Gambar bilik malas laa buh.. Nanti kang overload lagi storage aku.. Muahahaha


IMG_0643
My handsome little Aariz at the concert day

Masa konsert tu, kelas Eesya buat performance lagu Top Hat.. Boleh lak dia mengelamun lupa step... Kekekeke.. Padan laa slalu masa praktis teacher kena garang kemain.. Budak2 ni suka leka tgk kawan2 buat step tu, depa lupa time step depa.. Kena pulak hari konsert tu mak pak punya ramai, lagi laa pakat ralit tgk mak pak adik kakak sendiri, lupa step bagai.. Anak aku laa tu.. Hahaha.. Tapi overall, semua performance adalah best2 belaka.. Yang best jugak sbb kat Sri Embun ni ada dari baby sampai laa dah sek men yang transit kat situ, so performance pun pelbagai laa.. Dari nursery rhymes sampai laa lagu Oppa Gangnam Style.. Hehe

And the food is nice too.. Tapi aku tetap tak puas makan sebab budak Aariz buat kecoh muntah kat situ.. Hahaha.. Biasa laa ada anak kecik ni.. Mana laa nak puas makan, puas tido skrg nih.. Layankan ajer ler...

So itu saja entry kali ni.. Aku nak testing jadi ke idak jer gambar aku upload tu.. Nanti aku update lagi kalau jadi.. Kalau tak jadi, malas laaa update... :p

2 comments:

  1. jadik jadik...saya dapat nampak gambar..haha

    ReplyDelete
  2. bagus! terima kasih di atas feedback anda.. muahahaha.. ini pun ada limit ni.. tapi takpe.. nanti dah penuh limit baru kita pikir lain.. kikiki

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails