EESYA

AARIZ

Monday, February 20, 2012

Wishlist to be fulfilled before the prince pops out..


1) Vacation kat Batu Feringgi - Looking forward..
Aku tak kesah hotel amende, as long as bukan kat Eastin or EQ yg tetengah bandaq ni... Why Batu Feringgi? Sebab cam dah tak mampu nak travel jauh2 laa kan.. Tension betul dengan keje yg hectic sejak tahun baru sampai skrg ni.. I really really really need to getaway..

2) Nak makan durian - Looking to..
Ni bukan kes ngidam.. Tak ngidam pun sepanjang pregnant kali ke-2 ni.. Cuma rasa nak makan.. Tak dapat takpe.. Tapi rasa cam nak makan...

3) Steak - Checked!
Hari tu craving for steak yang boleh memuaskan hati.. Alhamdulillah.. Dah dapat kat Swensen's last weekend.. Before this dah makan kat tpt lain2 tapi rasa cam tak puas hati gak... Memang banyak songeh tul..

Ribeye Steak yang dapat memenuhi citarasa..

4) Yong Tau Foo Taiping - Checked!
Sebab dah jarang balik Taiping because of so many factors, akhirnya dapat gak makan weekend sudah.. Yippie!

All Time Favourite!

5) Seafood - Dah cukup kot? Hahahaha
Tatau aperhal pregnant kali ni memang gila makan seafood semedang.. Habis sotong, udang, ketam asik kena baham.. Hahaha.. Memang mak aku pun tak larat layan dah aku asik2 suh masak ketam.. Pastu satgi2 duk kenen2 Encik Pejoi bawak makan Mee Udang tak pun Sotong Goreng Tepung tak pun Mee Ketam... 


Nyum Nyum...

Hmmm... Nak susun pasni nak makan apa lagi sementara masih sempat ni... Ni semua kes Gynae aku cuti pegi umrah laa ni... So aku tak bleh gi check up kat dia, aku gi check up kat panel.. Dr kat panel klinik tu scan baby and kata aku due lagi awal.. 3 minggu awal.. Which means... Tinggal lagi..

Onnu Rendu Moonu???

 

MINGGU NI DAH 35 WEEKS!~ 

 

Huwaaaaaaaaa... Dan2 rasa emergency sangat nak makan semua2 benda... Dah laaa barang baby amende pun tak check lagi... Tolong ler gynae pulang cepat dan bagitau due date aku adalah masih sama supaya aku rasa selamat skek... Hahahaha

2 comments:

  1. bile la aku dpt pegi taiping ni mash?? yong tau foooo.. sob sob..

    ReplyDelete
  2. haha.. on the way balik kulim? :p

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails