EESYA

AARIZ

Monday, October 19, 2009

Keep me BZ..

yer yer.. dah lama tak update blog.. camne nak update dengan tahap kebizian yg melampau lepas raya itu.. huhu..

1) Mengajar kelas microsoft word 2007
2) Penghantaran 30 PC ke Merbok
3) Dinner Raya PPKT
4) Jamuan Raya PPKT

haaa.. cam lepas2 jer balik keje, aku dah dipenuhi dengan projek2 di atas.. tak ke boleh mereng? kalau setakat attend sahaja, aku rasa ok lagi.. tapi aku organizer, mmg agak parah kepala otak.. kena pulak macam aku ini yg hormon berfikir hanya datang time aku nak tido.. bila nak tido, baru teringat itu nak kene settle, nak kene telepon org hotel inform gini2, nak kene send out email gitu gini, mau rasa cam "Tuhan, cepat2 ler siang.. banyak keje aku nak kene settlekan.." tapi bila dah tertidur yg mana dah melepasi had waktu biasa 2-3 jam, nak bangun lagi ler punya payah.. haihhh...

so agenda2 di atas telah settle, makanya aku baru dapat bernafas dengan lega skek.. hehe.. gambar dinner raya aku upload nanti jer yer.. saja nak kasik riezal jeles dengan kemeriahan dinner raya ppkt tu.. hahaha..bukan aku tak nak upload skrg, tapi pics tu semua kat laptop.. kemudian jer ler riezal yer... kakakaka

sementara tu, aku upload dulu gambar dak kecik aku yg tak reti diam mulut dah skrg nih...
budak eesya jadik flower girl... garang ke main muka.. cam nak campak bakul tu jer sayang.. hahaha

2 budak flower girl tengah main..

mahkluk asing baru turun dari planet pluto.. bing bing.. bingo..i'm here..safely landed on earth.. hahaha

my beautiful girls.. hehe.. ramai salah sangka ingat aku ada 2 anak.. yer ler.. 2 anak laa.. 1 anak sendiri, 1 anak sedara yang sayang cam anak aku sendiri.. kekeke.. tapi baru mengandung sekali jer ler... :p

ini ler anak kesayangan hatiku walaupun tidak keluar dari perutku sendiri... hehe.. miss u princess...

2 comments:

  1. Hello...sila update blog awak slalu2. Kita keboringan :). Hehehe..jgn marah!

    ReplyDelete
  2. kak nora, sorry ler.. hehe.. nanti saya update yer..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails