EESYA

AARIZ

Monday, March 11, 2013

Aleesya 5th Birthday Celebration

Birthday bulan 1, bulan 3 baru update.. Hahaha..

OK.. Birthday Eesya adalah on 23 Januari.. Seminggu lepas kitorang balik dari Korea (entry terhutang..hahaha)

So lepas balik dari Korea, memang laa sangat tak larat and penat nak organize and prepare for her birthday. Mujur ler before ke Korea dah boleh rasa feeling2 malas itu akan datang, so dah booked her teacher to do all the preparations untuk party dia kat school jer.. Ni pun kira cakap mulut jer.. Tak bg deposit ke apa2.. And the theme bila teacher tanya pun I just replied " U tanya Aleesya ler dia nak apa.." Hahaha.. Mak budak punya malas pikir masa tu sbb tgh demam tak baik2 1 week before the vacation..

So end up, bila birthday dia, kami satu family just went there macam guest.. Hahahaha.. Sangat laa best sebab tak yah penat2, tak yah kemas2 apa bagai.. Pi makan2, nyanyi2, ambik2 gambar, suka2, then balik... Best giler.. Hahahaha

So enjoy the pictures yang tak seberapa.. *My storage kan dah penuh..Hahaha..

IMG_0687
The birthday girl chose theme "Fairy Princess"
 
IMG_0701
Malu jap masa kawan2 nyanyi lagu birthday in 3 languages
 
 
IMG_0700
Duk conduct org nyanyi lagu besday
 
 
IMG_0699
The priceless expression

IMG_0686
Her birthday cake

IMG_0693
Lepas habis nyanyi, the balloons deco kat atas dijatuhkan untuk kanak2 ribena.. Hehe
 
All the deco, the goodie bags, the candy buffet, costume Eesya, semua teacher dia yg prepare.. Alhamdulillah we are really lucky to find the kindy that not only can educate our children, but also the teachers are really into making the kids happy.. And also menyenangkan dan memudahkan keje mak pak.. Lepas tgk birthday bash Eesya is worth the memory, kitorang decide no need to buat her birthday celebration kat umah dah.. Hehe..
 
And for her present??
 
She requested something that I wanna save for at least 6 more years... Tapi sbb dia nak sangat.. Ambikkkkkkkkkkkkk...
 
 
321082_10200277070790157_133734336_n
 
Tebuk telinga untuk birthday is something not relevant.. Dah laa sakit.. Terseksa kot seminggu.. Tapi sbb dia nakkkkkkkkkkkkkk sangat... Terpaksa laaa mak dia bersabar dan redho.. Hukhuk

1 comment:

  1. Eesya my birthday mate! hihi. Moga membesar bijak dan solehah :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails