EESYA

AARIZ

Monday, March 15, 2010

Alamak... Alayah...

Hahahaha... lepas ni kene buat ayat baik-baik belaka dalam blog ni..

Sebab?

1) Saya mmg baik.. hahaha
2) Nanti eesya besar, dia baca blog ni.. haruslah memberikan contoh dan teladan yang baik..

Tapi....

Ada sebab yang lebih besar...

SEBABNYA?

Mak Bapak saya baca blog ni rupanya... MUAHAHAHA...

Alaaaa mak... rileks ler.. jangan ler marah saya bahasakan Cik Timah kat mak.. mak kan cool?

hahahaha.. love u mak.. luv u ayah.. muahh.. muahhh..

5 comments:

  1. hehe bukan hang sorang jaa kena.. aku pun kena haha.. kena pura2 jadi baik ni mueheh

    ReplyDelete
  2. hahaha... hang pura2 baik kat blog aku ke blog hang? kakakaka

    ReplyDelete
  3. ahaks..mak aku tak IT gadget so dia tak layan blog or even baca..apatah lagi laa kan..

    But I am always be nice in my blog..muehehehe.. ~perasan kan..sbb start by now, anak2 murid pon dah kaypoo baca blog cikgu depa nih~

    ReplyDelete
  4. imma ~ hahaha.. kadang2 tak sedar jadik tak nice.. kakaka.. tapi kalau ada anak murid baca, aku sangatlah segan.. haha

    ReplyDelete
  5. aku lepas mak aku bc blog habih kena komen..kekekeke

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails